Meny pilegrimsleden.no

Pilegrimsledens dag 2016

Pilegrimsledens dag arrangeres for tredje år på rad søndag 5. juni, og vi gleder oss til å gjøre ulike aktiviteter med store og små på Pilegrimsleden rundt om i landet.

Søndag 5. juni 2016 skal det meste handle om Pilegrimsleden - St. Olavsvegene til Trondheim. Disse historiske veiene som strekker seg gjennom bygd og byer, og som brukes av alt fra pilegrimer fra alle verdenshjørner til barnehager som legger turdagen på leden. Pilegrimsleden brukes av mangt og mange, og vi har alle et forhold til den.

På Pilegrimsledens dag feirer vi at pilegrimssommeren er på vei, og vi ønsker å gi ekstra fokus til leden ved å gjennomføre ulike arrangementer for store og små. Dette skal være en flott dag med lokale og regionale arrangement som markerer starten på pilegrimssesongen!

De regionale pilegrimssentrene lokalisert langs Gudbrandsdalsleden og St. Olavsleden vil arrangere ulike aktiviteter i sin region. Dagen åpner for at frivillige lag og foreninger, overnattings- og serveringssteder samt offentlige aktører tar initiativ til større og mindre arrangement i sitt område.

Om dere har et eget arrangement, meld det inn på post@pilegrimsleden.no eller til deres nærmeste regionale pilegrimssenter, og vi vil publisere det på våre nettsider.

Arrangementsoversikt

Kommer medio april

For arrangementer på ditt regionale pilegrimssenter, få nærmere informasjon på nettsidene:

Pilegrimssenter Oslo Pilegrimssenter Hamar Pilegrimssenter Granavollen Pilegrimssenter Dale-Gudbrand Pilegrimssenter Dovrefjell Nidaros Pilegrimsgård