Meny pilegrimsleden.no

Søknadsskjema for bruk av logo

Ønsker du å utvikle et produkt med pilegrimslogoen - eller ønsker tillatelse til å bruke pilegrimslogoen - kan du søke om brukstillatelse.

Turkopp og regnponcho er obligatorisk på en lengre pilegrimsvandring. Har du en idé for et nyttig pilegrimsprodukt?

Logoen – St. Olavsmerket – er eid av Riksantikvaren og forvaltes av Nasjonalt pilegrimssenter (NPS). Logoen er det offisielle merket til Pilegrimsleden – St. Olavsvegene til Trondheim. Logoen brukes til å merke og promotere de offisielt godkjente St. Olavsvegene, og er hovedelementet til Pilegrimsledens grafiske profil. Logoen brukes også i tilknytning til pilegrimsadministrasjonen som forvalter pilegrimssatsningen.

All bruk av logoen skal godkjennes av NPS, jamfør kriteriene i forvaltningsplanen (se link nederst på siden). Det forutsettes at enhver godkjent bruker av logoen setter seg inn i retningslinjer som er lagt til grunn. Dersom godkjenningen til bruk av logoen sies opp eller utløper, opphører samtidig retten til å bruke logoen.

Søknadskriterier for bruk av logoen finner du i Forvaltningsplan for bruk av logo tilhørende Pilegrimsleden - St. Olavsvegene til Trondheim, som ligger i linken nederst på siden.